Na dit traject...

Ellen Peeters

De trainingen en communicatie met Maudy is zeer toegankelijk. Ze is super vriendelijk en staat voor alles en iedereen open. De uitdagingen die ze stelt zijn weliswaar uitdagend, maar niet beangstigend. Hierdoor voelde ik me vertrouwd om bepaalde stappen toch te zetten. Door haar kennis en ervaringen lijkt het alsof ze precies weet wie wat nodig heeft, waardoor ze je gericht kan helpen!

Anne van Woerkom

Ik heb de audiotraining “routines” gevolgd en dit was erg toegankelijk. Ik kon de audiobestanden luisteren wanneer ik dat zelf wilde. Dankzij deze audiotraining begin ik mijn dag nu veel rustiger, ik heb mijn ochtendroutine aangepast. Ik kom gelijk mijn bed uit en ga eerst journallen in plaats van op mijn telefoon of gewoon starten met de dag.

Moyra Knobel

Maudy is een onwijs lieve, leuke, enthousiaste en vooral inspirerende vrouw! Echt mijn voorbeeld en heb zo onwijs veel mogen leren van haar. Alles wat ze aanbied heeft zoveel waarde!! Aanrader als je jezelf wilt ontwikkelen op heel veel vlakken! You are the best Maudy!